De hersenen van de mens verwerken beelden veel sneller dan teksten. Bovendien blijven beelden langer in het geheugen hangen. Om deze reden maken steeds meer bedrijven gebruik van bedrijfsfilms om zichzelf of producten op een eigentijdse en positieve manier te presenteren.

Presentatie

Er zijn verschillende soorten bedrijfsfilms. De meeste bekende is de presentatie van uw bedrijf, waarbij de kijker met beelden wordt meegenomen in uw bedrijf en enthousiast wordt gemaakt om zaken met u te doen. Ook kan een presentatie van een product worden gefilmd of een instructiefilm worden gemaakt. Belangrijk om te weten is dat het er niet toe doet hoe groot uw bedrijf is, een bedrijfsfilm is altijd de moeite waard.

Evenementenfilm

Wanneer u een evenement organiseert, zoals een trouwerij, opening of bedrijfsfeest kan dit ook worden gefilmd. Een film van een evenement is een mooie herinnering, maar werkt ook motiverend voor de kijker om een volgende evenement te bezoeken.

Platforms

Een bedrijfsfilm kunt u gebruiken om een bedrijf of product te promoten. Het is daarom van belang dat deze in alle situaties en op alle apparaten goed te zien is. StudioJente maakt uw film daarom geschikt voor gebruik op uw website, maar ook op YouTube en uw eventuele social media kanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Filmplan

Een bedrijfsfilm is echt maatwerk. Het is daarom van belang uw wensen goed te kennen, zodat wij met u kunnen meedenken in de mogelijkheden voor uw bedrijf. Zo is het onderwerp van de film belangrijk en moet er misschien wel een beetje worden geacteerd in de film. Om de film te maken  kan gebruik worden gemaakt van één camera, maar er kan ook met meerdere camera’s vanuit verschillende standpunten worden opgenomen. Als binnen gefilmd moet worden is vaak extra belichting noodzakelijk en soms is het nodig geluid met meerdere microfoons op te nemen. Voordat wij voor u aan de slag kunnen gaan is het daarom belangrijk dat samen met u een filmplan maken, waarin alles met u wordt afgestemd.

Professionaliteit
Om de film te realiseren maakt StudioJente gebruik van professionele software van Adobe en opnameapparatuur van Sony, waardoor met de nodige creativiteit een mooie film kan worden gerealiseerd.

Denkt u na over een bedrijfsfilm of productfilms voor uw bedrijf en wilt u hierover graag meer informatie, neem dan contact met ons op.